Zorg

Wij ontzorgen de zorg

Een branche waarin KroonCo veel ervaring heeft, is de zorg. In deze maatschappelijk uiterst belangrijke sector moet het draaien om zorg, niet om lastige vraagstukken op ICT-gebied. Technologische toepassingen moeten begrijpelijk zijn, daar zorgen wij voor. Zorgverleners kunnen altijd op ons rekenen, geen vraag is te gek.

Zorg
<< Scroll down

Digitalisering, ook in úw organisatie

Digitalisering is overal, zeker ook in de wereld van zorginstellingen. Wie z'n agenda bijhoudt op een smartphone, leeft al in een gedigitaliseerde wereld. Maar het gaat verder, denk aan zorg op afstand, via online applicaties.

Vooral zelfstandige behandelcentra – instellingen die private zorg bieden – worden met regelgeving en subsidies gestimuleerd om meer digitaal te werken. Ook zij moeten bijvoorbeeld (privacygevoelige) patiëntgegevens veilig digitaal beschikbaar kunnen stellen. De druk die dat geeft op uw ICT-afdeling, kunnen wij wegnemen.

KroonCo helpt zorginstellingen te 'landen' in een wereld die steeds digitaler wordt. Dat is nodig, want een (para)medicus is geen ICT'er. Wij kunnen alle facetten van digitalisering voor u oppakken.

Samen met u kunnen wij een ideale digitale omgeving ontwerpen en realiseren.

Jack de Jong
'Wij helpen bij de technische uitdagingen waarbij de klantrelatie altijd voorop staat.'

Technisch consultant - Jack de Jong

Werkwijze

eHealth

Wat zijn de kansen en risico's?

Behandelingen en operaties vinden niet meer alleen plaats tussen de vier muren van een behandelkamer. Steeds meer praktijken combineren face-to-face behandelingen met online begeleiding. Door deze eHealth kunnen patiënten met een tablet of smartphone onafhankelijk van tijd en locatie gebruikmaken van zorg.

Deze nieuwe online wereld is niet zonder risico's. Er mogen bijvoorbeeld geen (patiënt)gegevens op straat belanden. Veiligheid is van het allergrootste belang en daarom werkt KroonCo volgens de normen ISO 27001 en NEN 7510. Wij adviseren u graag hierover.

Eenvoud

'Alles zo eenvoudig mogelijk' – Albert Einstein

ICT is bedoeld om het leven en werken makkelijker te maken, niet moeilijker. Het moet niet nodig zijn om voor iedere applicatie met een apart wachtwoord in te loggen. Liever één wachtwoord, dat bovendien veilig is en niet te hacken.

Wij zorgen voor single sign-on authenticatie: één inlogcode is genoeg voor de hele dag. De identiteit van uw medewerkers kan bijvoorbeeld worden gecontroleerd via een app op de mobiele telefoon.

Support

Niets is vervelender dan een falend systeem

In de zorg gaat het werk altijd door. Juist voor zorginstellingen is een goed bereikbare servicedesk daarom essentieel. Voor serviceverzoeken met een hoge prioriteit is KroonCo 24/7 bereikbaar.

Zorgverleners zijn geen ICT'ers en dat hoeft ook niet. Wij willen een rots in de branding zijn voor iedereen met een probleem. Nog beter is het als uw medewerkers zelf grip hebben op ICT. Daarom trainen we uw medewerkers en maken we ICT voor hen begrijpelijk.

We werken met instellingen waar we in geloven.