Diensten

Welke diensten bieden wij aan?

Met onze gespecialiseerde dienstverlening ontzorgen wij onze klanten volledig. U doet alleen nog wat u écht leuk vindt: ondernemen.

Diensten
<< Scroll down
De cloud op maat

De cloud op maat

Steeds meer bedrijven werken in de cloud, u ook?

Steeds meer bedrijven werken in de cloud. Ook u wilt naar de cloud, maar u twijfelt over de mogelijkheden, kosten en risico's? KroonCo heeft voor iedere organisatie een (maatwerk)oplossing en kan uw cloudmigratie volledig begeleiden.

KroonCo heeft eigen (virtuele) servers in een datacenter, waarop de ICT-systemen van onze klanten draaien. Dat klinkt ingewikkeld, maar het voordeel van zo'n 'private cloud' is dat onze klanten hun applicaties en data kunnen benaderen vanaf elke willekeurige plek met een internetverbinding.

U kunt ook kiezen voor een oplossing in de 'public cloud' van Microsoft Azure. Welke cloudoplossing u ook kiest, het technische beheer en de beveiliging laat u aan ons over. Eigen servers op kantoor zijn niet meer nodig.

Overal goed bereikbaar

Overal goed bereikbaar

Een goede bereikbaarheid is essentieel

Een goede bereikbaarheid is voor iedere organisatie van vitaal belang. Wordt de telefoon niet opgenomen, dan haken (potentiële) klanten af. Daarom bellen steeds meer organisaties met VoIP: Voice over Internet Protocol.

VoIP is bellen over het internet. Zakelijke gebruikers hebben geen traditionele telefooncentrale meer nodig, dat scheelt kosten. Maar het grootste voordeel is dat VoIP uw organisatie altijd en overal bereikbaar maakt, ook via de mobiele telefoons van uw medewerkers.

KroonCo helpt met de inrichting van functies die uw bedrijf optimaal bereikbaar maken, zoals een keuzemenu en het beheer van een wachtrij.

Doy Bakker
'Iedere dag weer klanten te woord staan met een glimlach, dat is wat mij drijft.'

Service manager - Doy Bakker

Werkwijze
Moderne werkplek

Moderne werkplek

Een moderne werkplek geeft werknemers vrijheid

Een moderne werkplek is een digitale werkomgeving in de cloud. De digitale tools die uw werknemers nodig hebben, staan niet op de (eigen) servers van uw organisatie, maar 'draaien' in een (extern) datacenter. Via het internet kunnen deze kantoorapplicaties – zoals Microsoft Word of Outlook – overal vandaan worden benaderd, waar een werknemer zich ook bevindt.

Een moderne werkplek geeft uw medewerkers veel vrijheid. Met slechts één wachtwoord kunnen ze overal bij. Een werknemer bepaalt zelf waar en met welk apparaat hij werkt: een pc, laptop, smartphone of tablet. Is dat veilig? In onze oplossing zit de Enterprise Mobility Suite (EMS) van Microsoft. Daarmee controleren we alles wat op een mobiele werkplek gebeurt. EMS zorgt voor een veilige toegang tot cloudapplicaties. Ook 2 Factor Authentication draagt daaraan bij.

KroonCo levert een moderne werkplek voor een vast bedrag per medewerker per maand, compleet met mobile device management (MDM), antivirus en updates.

24/7 online & service

24/7 online & service

Goede support geeft rust in uw organisatie

Steeds meer organisaties willen altijd online zijn. Ongeacht of u gebruik maakt van uw eigen platform of dat van KroonCo; wij zorgen dat uw systemen 24/7 werken. Is er een probleem, dan kunt u voor serviceverzoeken met een hoge prioriteit ook buiten kantoortijden bij ons terecht.

U kunt altijd rekenen op de beschikbaarheid van een expert. Wij ondersteunen zowel telefonisch als op locatie.

'Dankzij KroonCo heb ik weer grip op ICT en de juiste hulp wanneer ik dat nodig heb.'

All Class Catering - Niels Reizevoort

Werkwijze