Bedrijven

“Het gebruik van ICT is een graadmeter voor de concurrentiekracht van het Nederlandse bedrijfsleven” - CBS

Bakker of advocaat, de ICT in uw bedrijfsvoering moet stabiel zijn. Zeker als u wilt groeien. Een goed werkende ICT-infrastructuur is essentieel voor continuïteit en een groeiende productiviteit. KroonCo heeft zijn klantenkring de afgelopen jaren flink zien toenemen. We hebben vooral veel tevreden eindgebruikers in het MKB.

Bedrijven
<< Scroll down

ICT zorgt voor efficiency

Een geoliede ICT-infrastructuur maakt uw bedrijf stabiel, maar ook flexibel. Een stabiele infrastructuur zorgt voor continuïteit. Systemen die eenvoudig kunnen worden opgeschaald, vergemakkelijken de groei van uw bedrijf.

Een slimme inzet van ICT maakt uw organisatie productiever. Onze Moderne Werkplek geeft uw medewerkers bijvoorbeeld altijd en overal toegang tot bedrijfsapplicaties. Daardoor kunnen zij heel flexibel hun tijd indelen.

Robin ten Hoope
'Door ons vast te bijten in het bedrijfsproces helpen we onze klanten écht verder.'

Beheer medewerker - Robin ten Hoope

Werkwijze

Samenwerking

Efficiënt samenwerken is goed voor iedereen

De bedrijfsapplicaties van Microsoft Office 365 bieden medewerkers in een organisatie talloze mogelijkheden om effectief en makkelijk samen te werken. Het maakt steeds minder uit waar uw medewerkers zich bevinden: op kantoor, thuis of onderweg. Efficiënter samenwerken leidt tot meer productiviteit.

Office 365 biedt gebruikers veel mogelijkheden. Dat geeft kansen, maar maakt het gebruik van Office 365 ook lastig. Wat past het beste bij uw specifieke bedrijfsvoering? Hoe laat u uw medewerkers welke applicaties op de juiste manier gebruiken?

KroonCo helpt u graag een passende oplossing te vinden. We kunnen uw medewerkers trainen in het gebruik van Office 365, zodat uw bedrijf er het allerbeste uit haalt.

Overal veilig werken

Werken doen we niet alleen op kantoor

Mensen werken al lang niet meer alleen op kantoor. Uw medewerkers werken net zo lief thuis, in de trein of in een koffiebar. Ze willen flexibel zijn. Dat kan heel goed zijn voor hun productiviteit, maar het geeft ook veiligheidsrisico's.

KroonCo heeft alle expertise in huis om werkplekken veilig in te richten. We installeren standaard op alle werkplekken antivirussoftware. We versleutelen gevoelige data zodat u en uw medewerkers altijd en overal met een veilig gevoel kunnen werken.

Ondersteuning

Onze servicedesk staat altijd voor u klaar

Uw medewerkers hebben volop kennis van uw bedrijfsprocessen en uw product of dienst. Van ICT weten ze vermoedelijk minder. Daar hebt u ons voor.

De servicedesk van KroonCo is op kantoortijden bereikbaar voor alle mogelijke vragen. Voor urgente problemen en calamiteiten zijn we ook buiten kantoortijden bereikbaar. U krijgt bij ons altijd een expert aan de lijn. We willen uw ICT-problemen zo snel mogelijk oplossen, zodat er geen gaten vallen in uw bedrijfsproces.

We werken met instellingen waar we in geloven.