Referenties

Lees op deze pagina over de ervaringen van klanten met KroonCo.

Referenties
<< Scroll down
Bakker van Maanen

Bakker van Maanen

  1. De cloud op maat
  2. 24/7 online & service

In 1907 opende Jan van Maanen zijn eerste bakkerszaak in Katwijk aan den Rijn. Meer dan een eeuw later is Bakker van Maanen een begrip, met 51 winkels en een grote tak in het zakelijke segment. Alleen al de distributie van broden is een enorme logistieke opgave, elke dag weer. Dat vraagt om de juiste inzet van ICT, die sinds kort volledig wordt verzorgd door KroonCo. Op het hoofdkantoor in Rijnsburg spraken we daarover met financieel directeur Allaert Evers.

Lees meer
De Horsten & Delfland

De Horsten & Delfland

  1. De cloud op maat
  2. 24/7 online & service

Werken in de cloud is voor veel bedrijven een uitkomst. Zeker in een omgeving waar meerdere mensen in dezelfde documenten werken en de gegevens toch goed beveiligd moeten zijn. Dat geldt ook voor Oogkliniek De Horsten en Oogartsenpraktijk Delfland. Deze oogheelkundige behandelcentra maken onderdeel uit van een coöperatie die op sommige projecten samenwerken en dezelfde apps gebruiken. Ze zijn vrijwel tegelijkertijd overgestapt op de cloud-diensten van KroonCo.

Lees meer
DC Klinieken

DC Klinieken

  1. Overal goed bereikbaar
  2. 24/7 online & service

Zorginstelling DC Klinieken groeide sinds 1995 uit tot een keten van veertien behandelcentra voor 'laag-complexe focuszorg', zoals financieel directeur Anke Blokhuis het noemt. Iedereen kan er snel terecht voor de gewone, verzekerde zorg. Op de website Zorgkaart Nederland geven patiënten DC Klinieken gemiddeld een negen. KroonCo zorgt ervoor dat alle vestigingen beschikken over een goed werkende ICT-infrastructuur.

Lees meer
'Dankzij KroonCo heb ik weer grip op ICT en de juiste hulp wanneer ik dat nodig heb.'

All Class Catering - Niels Reizevoort

Werkwijze